fredag 25. desember 2020

Vaffelkake røre

Rør godt mellom hver gang for å få en glatt røre uten melklumper. Rør inn eggene og tilsett smeltet smør. Juster røren med litt vann. Deretter rører du inn melk, kulturmelk og vann.


Vaffelkake røre

Bland sammen alt det tørre og pisk det inn i væsken til du får en klumpfri røre. Oppskrift på fantastisk god vaffelrøre. Vafler smaker godt til enhver anledning! Hjemmelaget vaffelrøre holder seg minst en uke i kjøleskapet og kan fint fryses og.


Tilsett røre i jernet og stek den på vanlig måte. Vaffelen kastes etter at den er stekt. Denne vaffelen vil trekke til seg smaken av gammelt fett og eventuelle rørerester.


Bland alle ingrediensene, bortsett fra smør, til en jevn røre. La den svelle i minst ½ time. Du kan gjerne bytte ut rømmen med syrnet melk. I tillegg til hvetemel, har vi.


Vaffelkake røre

Det finnes utallige oppskrifter på både sunne og syndige retter med røre. NRK Mat har plukka ti favoritter. Skal vaflene være myke eller. Bare en drøm", sier snusfornuften.


Da har den glemt at drøm skaper virkelighet. Det er smart å ikke ta for mye væske først for da er det lettere å få en jevn røre. Hell nå i rømme.


Vaffelkake røre

Bland alt det tørre og rør inn melken, til du får en glatt røre. Visp inn eggene og til slutt det smeltede smøret. La røra svelle i minst minutter. Hvor lang tid tar det?


Blir røren litt for tynn tilsett mer hvetemel. For sprø vafler: Pensle. Stek i godt oppvarmet vaffeljern.


Og når Anita finner frem vaffeljernet er det sjelden det blir laget vafler med samme røre som sist. Pisk egg og sukker til eggedosis. En røre gir vafler. Erfaringene endte med at hun startet sitt eget firma, Telemarkrøra, som leverte både røre, vaffeljern og opplæring.


Gode vafler er nemlig mer. Unn deg noe godt i lunsjen på hjemmekontoret. Flere av våre butikker har. Inspirasjon til verdens beste vafler. Klassikeren, eller den kreative? Her finner du oppskrifter på forskjellige rører og inspirerende toppinger. Rørene er laget i samarbeid mellom Galåvolden Gård og Ingrid fra. Legg krem og syltetøy lagvis med. Dekk så halve vaffeljernet med blå røre og halve. Ha i de tørre ingrediensene og pisk. Smør et lag med Creme.


OPPSKRIFT Grunnoppskrift vanlige vafler 1g. Den perfekte kaffematen! Når du inviterer slektninger eller naboer på uformelt besøk vil vafler alltid være populært.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.