onsdag 30. desember 2020

Vakre baderom

Nyt våre peneste bilder av vakre og fine baderom i ulike stiler, og la det inspirere – uansett om du skal innrede et lite eller et stort bad. Velkommen til INR.


Sun er kjent for sine myke detaljer og vakre flater i både lyse og mørke toner. Ny, vakker og matt maling til baderommet. Endelig kan du få matte vakre vegger også på baderommet.


La deg inspirere av disse vakre baderommene. Unike og lekre baderom. Behagelig og fresht. Det er nok ikke tilfeldig for blant annet Jotun hadde vakre blåfarger i sine fargekart.


Blått er en rolig farge som er veldig behagelig å ha på baderommet, den føles. LADY Aqua i fargen. Hos DESIGNA finner du et bredt utvalg av baderomsmøbler i forskjellige designer og materialer.


Vakre baderom

Materialer til badet. Ved å kombinere vakkert design, funksjonalitet og kvalitetshåndverk kan du innrede det nye baderommet ditt slik at det er praktisk og samtidig. Innred baderommet ditt med badromsmøbler, lys og dusj i dansk design.


Med våre produkter kan du skape ett elegant og nostalgisk baderom i viktoriansk stil. Plasser et helspeil på tvers, et rundt speil over vasken eller et lite vakkert og skulpturelt på gjestetoalettet. Hover Bowl L brun marmor. Mer informasjon.


Folk elsker også disse ideene. Finn denne og andre Pins på bagno av gessica. Lag et vakkert, funksjonelt og hygienisk baderom.


Vakre baderom

Med vår nyeste serie, Estetic, blir innredningen av baderommet lettere, fordi produktene har nøytrale og. Lagret fra kjerstislykke.


Vakre baderom

Det er så lekkert å kombinere litt stramme former med litt gamle eller klassiske ting. Baderom Med Fliser. Den har et vakkert spill da nesten ikke en flis er lik, dermed gir det en. Ole er en kilde til teknisk kunnskap, men han brenner også for å skape vakre baderom.


Møblene i baderommet skal kunne leve opp til de samme forventningene du har til de øvrige møblene i boligen. Flott hytte fra Hagrudbygg AS hvor vi har levert gulv og kvistfri panel i fargen Zen Sand DD. Det er veldig fint med innebygde løsninger der det går an.


Praktisk og fint med speilskapene som er bygd inn i veggen her, koselig med et lite. En vakker vegglampe godkjent for baderom, den hvite opale globusen gir et mykt og blendingsfri belysning – perfekt for tidlige morgener. Palermo – Astro. På loftet synes jeg denne løsningen var veldig fin med innebygd badekar under skråveggen.


Ennå et lyst baderom til inspirasjon, fin type skap. I detaljene finnes helheten. Med vakre knotter og kroker blir badet en designopplevelse å nyte i hverdagen. Hos oss finner du speil, kroker, knotter.


Vakre baderom og innebygde løsninger. Her har vi samlet interiørprodukter så du enkelt kan gjenskape stilen og få inspirasjon! Bestill på nett, få varene levert hjem eller til nærmeste butikk. Westerbergs er spesialister på baderom og baderomsinnredning.


I tillegg til den vakre designen, er hver detalj nøye gjennomtenkt og funksjonell, noe som gir. Det er både rimeligere og gir deg større fleksibilitet til å endre baderomstilen din oftere! Slik får du vakre, silkematte baderomsvegger Byggmakker.


Har du lyst på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.