onsdag 16. desember 2020

Vegghengt glasskap

Vegghengt glasskap

Med et vitrineskap kan du sette bort tingene dine bak dører, vise de frem som stilleben i et skap med glassdører eller en åpen løsning. Se utvalget på IKEA. Skjenk, glasskap og vitrineskap - Smarte. Spisestue › Skjenk og vitrinejysk.


Gi spisestuen prikken over i-en med en skjenk, glasskap eller vitrineskap. Vær oppmerksom på. Kanskje du er ute etter et moderne vitrineskap med belysning, et trendy vegghengt vitrineskap, eller et robust vitrineskap i mørkt tre med en følelse av vintage?


Et hengende vitrineskap er et møbel som vi kan ordne i en enkelt form på veggen i en liten stue, eller ved å komponere det med et helt sett med møbler. Bestå vegghengt skap med glassdør slik som på bildet. Skapet har glassdør og glasshyller.


Selges uten innhold Diskuterer gjerne pris ved rask. Stort utvalg flotte vitrineskap på nett. Hengende vitrineskap med led belysning. Stuemøbler på nett. Kjøp vitrine online. Møbelsalg på nett. En skjenk eller et vitrineskap gir stuen et elegant og stilfullt uttrykk. Sendes i løpet av 8-dager. En moderne, kompakt stueserie bestående av TV-benk, skjenker, vitrineskap og vegghengte kasser. Sortbeiset og lakkert eikefiner med ben i sortlakkert stål. Velg fra et bredt sortiment.


KAN KJØPES PÅ NETT. Du får 15% rabatt på ALLE skap fra Lindebjerg ut november. Skapene kommer i flere farger og varianter. Global shipping available.


Vegghengt glasskap

Hos oss finner du et bredt utvalg av vitrineskap i eik, finn ditt vitrineskap i eik på nettbutikken vår og få varen levert på døren. Leveres umontert. Vitrineskap i voksoljet hevea.


Et klassisk vegghengt vitrineskap som er håndlaget i Europa. Det passer godt inn på kjøkken, stue. Skap og hyller i et rikelig sortiment. Du finner både åpne skap og hyller samt vitrineskap med glassdører.


Våre skap i flott tre eller metall utførelser. Nardo, Trondheim. Editions by Skovby. Noen som vet hvor. Glasskap, (Plexiglass) i mm hvitpigmentert bjerkefiner. Mål: 160cm x 100cm x 45cm. Vegghengt vitrineskap utmerker seg først og fremst av eleganse - takket være dem vil interiøret se enda mer spesielt og luksuriøst ut. Vi har justert fargen på våre hvite kjøkken! Glassmonter, glasskap, premieskap og showcase. Våre standard glasskap leveres i to høyder og bredder, ferdig montert.


Vegghengt glasskap

Alle dører er låsbare og glasset er. Interiør og klesbutikk på Stabekk med over års lidenskap til unikt interiør, klær, smykker og tilbehør. Vi fører merker som House Doctor, Frama.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.