torsdag 21. juli 2016

Kontorvegger glass

Med mer enn års erfaring har vi fagkompetansen som er nødvendig for. Kontakt oss i dag! Systemet egner seg godt der det ønskes et åpent og luftig miljø sammen med lydskjerming. En skillevegg av glass kan gjøres på mange forskjellige måter.


Den tradisjonelle faste skilleveggen deler rommet og blokkerer lys. Innvendige glassvegger. Det som er mest oppe i tiden er glass uten sprosser, med tynne aluminiumsprofiler. Veggen benyttes til romskillevegger eller som frontvegger isatt dører og glassfelt som inngår i systemet.


Kontorvegger glass

Gipsplater og synlige profiler leveres i std hvit, valgfri farge. Hatteprofil er ett komplett systemvegg og glassvegg konsept. Systemveggene inndeles i moduler og hver enkelt modul kan leveres som tett, med dør eller i glass.


Vi leverer kontorvegger i glass. De kan leveres med skyvedører, eller slagdører. Som glassmester utfører vi alt av glassarbeid i Stavanger og omegn. Mari Henriette Ågedal. Artikkel fra gtcglass. Hvilken strukturform er mer egnet for kontorvegger ? Tilskjæring og sliping av speil, reperasjon av bly- og messinginnfatninger, dusjvegger og dusjdører, glasstak, kontorvegger og dører, glasshyller med mer. Lei av modulvegger og ruteinndelt glass i treverk i kontorfrontene.


Et firma som har drevet med glass har gått konkurs. Til kunstindustrimuseet har vi levert utstillingsmontere i glass og stål med integrert fiberoptisk belysning. Bates Reklamebyrå Bates Reklamebyrå ønsket seg aluminiumfolie som overflate i sine glass kontorvegger (MV-100) det fikk de!


Kreative mennesker søker. Frostet glass skillevegger. På kontorvegger med store glassflater er det nødvendig å ivareta krav til universell utforming ut mot.


Kontorvegger glass

Her på vårt bilde galleri er et lite utvalg av våre utførte arbeider. I prosjektet er det lagt vekt på farge og materialbruk, med kontorvegger i glass og eik. Treulitthimling i fellesareal og teppegulv. Glass skillevegg dusj 8mm herdet.


Fargebruken er variert, men med. Fasadene består av glass, malte betongelementer, lys granitt og isolerte element vegger i stål. Som kontorvegger, skyveveggsystemer i butikkinnredninger eller som romseparering i offentlige.


Skilleveggsystemer i glass gir deg transparent rominndeling. Denne anvisningen beskriver hvordan man planlegger kontorlokaler for å oppnå god lydisolering mellom kontorenheter og mellom kontorer og korridorer eller. Tilbud: skjermvegger fra svenheim. Høy stansard på innredninger, ventilasjon med kjøling, VAV system, fjernvarme med termostatstyrte radiatorer, spinkling.


Treinnredningen er i bjørkefiner. Det er mulig å bygge på bygget senere. Det dreier seg om kontorvegger med stor bruk av glass og dermed ser det ut til at man får en sammenhengende rekke av glassflater i. Vi tilbyr komplette glass og aluminiumskonstruksjoner til det profesjonelle marked.


Inglasset møterom i fabrikk. Montert rekkverk. Kapping av kontorvegger. Brystningsfelt er lakkert glass med plassbygde vegger på innsiden.


Kontorvegger glass

Den andre veggen skal væremeter lang ogmeter høy, skal inneholde dør og glass vindu. Kom med forslag på dør og glass vindu. Og varebil på varebil vil. Godt i gang igjen etter ferien Når ikke 2lengde var på lager, og det haster, så blir det en pyntelist over skjøten på veggplatene.


Funker aldeles utmerket på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.