tirsdag 25. oktober 2016

Male spisebord grått

Male spisebord grått

Male spisebord grått. Bordplaten vil jeg beholde i trefnge. Jeg har lyst å male dem i en annen farge. Veggen er malt i tidløs, lyst gulv med litt.


Både til fest og hverdagsliv er spiseplassen et naturlig samlingspunkt. Ta godt vare på maleutstyret når du er ferdig med malejobben ! Slik maler du bordet. Et gammelt bord kan fort bli som nytt! Her får du tips til hvordan du kan gå frem for å male bordet ditt.


Husk at det er viktig med godt lys inn i rommet om du velger en mørkere farge. Vi har valgt å male gulvet i en lys beigefarge for å gjøre rommet mer åpnet mot. Vi viser deg to varianter, en som gir bordet en grå og værbitt overflate.


Julia tok utgangspunkt i noen ubehandlede bord og lot penselen jobbe. Det vet alle som har. Resultatet – en fargesterk spiseplass der gull møter drivve som møter hvitt og turkis.


Male spisebord grått

Vi har et solid eik klaffebord fra 50-tallet som vi ønsker å male hvitt, evt grå bordben og hvit bordplate. Møblene må rengjøres grundig før de males. Hvis gammel maling skal.


Male spisebord grått

Gammelt bord som kunne endt på fyllinga. Resten ble malt i sotgrått, lasert og lakka. Prosjekt spisebord - Helt siden vi flyttet inn i huset så har har jeg vært på jakt etter et.


Vi ville at kvistene skulle vises i bordplaten og valgte å male. Spark til salgs. Kjøper man uoriginale deler for eksempel på eBay, har man jo ingen garanti for at disse. På kjøkkenet er det hvit innredning med nå et.


Vi beställde, bordet levererades inom kort och vi blev såå nöjda! Alla I familjen samlas runt bordet och kan lätt. Stort og lettstelt bord med herdet glassplate!


Dette bordet gir deg god plass til selskap og hyggelige middager med venner og familie. Grå til farge ofte valgt for arrangement av moderne interiør. Finn din drøm, designer grå dresser i Selly Home!


Pusse opp Bombay bord Hus, hage og oppussing Diskusjon. Falsterbo Bombay 135. MUUBS Rockefeller bord grå fiberbeton hvid ben. Du kan personliggjøre møblene enda mer med å beise eller male dem i din.


Du trenger ikke male spisebord svart. Om du vil male grått, synes vi dette er en nydelig variant. Spisebordet på bildet øverst i saken er malt i Daydream. Tenker å male spisebord i denne mørkere tonen.


Håper dere har noen gode tips:). Morten male alt i samme farge. Huseierne hadde et lite bord med topp bestående av småstein bakt inn i epoxy. Rundt spisebordet er komfortable grå stoler med god rygg og armlener.


Er møbelet du skal male oljet fra før, eller er det av ubehandlet treverk med kvist i. Men skal du male møbler som har høy bruksslitasje og vaskes mye, som for eksempel spisebord og kjøkkenskap bør du. Dove er lys grå, nøytral med en varm undertone som gjør den til en utrolig godt.


Se hvor lett det er å male hagemøbler med godt verktøy og god maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.