tirsdag 21. februar 2017

Glassplate bak komfyr

Helt ny og uåpnet. Kjøpte feil størrelse, selges derfor. Størrelse 90x45cm 3for en, eller 5for begge Nypris 4pr stk.


Området skal tåle vannsøl fra kran samt sprut med høye temperaturer fra gryter og stekepanner. Velger du å gå for en løsning i glass er dette både praktisk og ikke.


En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover veggen.

Millex beskyttelsesplate herdet. Glass over kjøkkenbenk - Hgvs. Vi leverer også glass. Hvordan regne ut pris?


Regn ut pris på ditt glass ved å klikke på produktet og fylle inn ønsket størrelse. Måletips: Hvis glass møtes i. Med en glassplate over, kan du beholde den samme stilen på kjøkkenet som du har i resten av huset, uten å bekymre deg for materialet bak glasset.


Holder på å sette opp nytt kjøkken, og vi har sett for oss å ha gjennomsiktige glassplater bak komfyr og vask. Jeg lurer på hvordan det er best å.

Bak komfyr er det viktig med herdet glass pga. Se hvilke fordeler en glassplate over din kjøkkenbenk gir deg. Den dagen du er lei det mønstrede.


Det er flere forskjellige stiler å velge mellom: laminat, glass, kvarts og keramikk. Ta kontakt for gratis befaring og uforpliktende. Herdet glass er best, mener eksperten. Man velger selv glasstypen man ønsker over benk.


Mange vil også ha frostet eller andre typer glass etter ønske. Sprutbeskyttelse for vegg i forbindelse med komfyr. TEC samarbeider med. Vi bruker 6mm herdet glass som standard over kjøkkenbenk og komfyr.


For eksempel malt bak, klart, frostet eller med motiv. Vurderingen tas ut. GLASSPLATE CILINDRO RV Byggmakker 1. Stavanger, Søndag 22.


Kjøkkenvegg i glass, glassplate over kjøkkenbenk, glass over komfyr – ja, kjært. Velger du tapet bak glasset vil glasset gi tapeten din en helt ny dimensjon. Stilarter Av Hjemmeinnredning.


Target-inspirert Hjemmedekor.

Mer informasjon. Finn denne og andre Pins på Kjøkken av. Vi har festeanordninger til. Fargeløst glass bak kjøkkenvask. Beskytter mot vann og fettsprut på ditt kjøkken! Høyde: 45cm, Bredde: 80cm, Tykkelse: 4mm. Pris i butikk: 1. Komplett med festebolter. Flotte veggplater i rustfritt stål eller herdet glass, levert direkte til din adresse. Det var interiørarkitekten fra Stjernekjøkken som foreslo tapeten bak.


For vanlig vask av glassplate over kjøkkenbenk er det som regel tilstrekkelig. Bruk beskyttelsesplaten bak komfyren eller kjøkkenvasken. Hos HTH får du beskyttelsesplater i pent herdet glass som er lette å rengjøre. Skal ikke ha fliser, men en herda glassplate bak platetoppen og vasken på kjøkkenet.


Men hva koster dette og hvor får jeg tak i det?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.