tirsdag 2. mai 2017

Aubo kjøkken kvalitet

Terrassebeis, de fineste fargene ! Nå er det straks tid for å beise terrassen igjen. Verdi 3 TREBITT TERRASSEBEIS FARGER TREBITT GIR LIV TIL TREET terrasseliv Livet på terrassen nytes best når det er nettopp det du kan gjøre. Beisen er matt og elegant, og den kommer i et stort utvalg av farger.


Lune farger skaper en god ramme for uteplassen. Infra terrassebeis med nye farger. Med en terrassebeis vil du få den fargen og beskyttelsen på terrassen som passer dine omgivelser. Men hvilken terrassebeis skal du velge.


Skap ditt perfekte uterom ved å matche farger på fasaden, vindu og detaljer. Last ned fargekartet. Skal du beise terrassegulvet finnes det mange fine farger på markedet, men hvilken skal.


Hvordan finner du riktig type og farge på terrassebeisen? Og hvordan beiser og vedlikeholder du terrassen for. Tidligere beiset treverk spyles med kaldt vann og påføres.


Aubo kjøkken kvalitet

Og med fargene i vårt fargekart kan du få det akkurat slik du selv vil. Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun terrasseliv. Det gode livet på hytta i Portør - Jotun Uteinspirasjon. På denne hytta i Portør brukes uteplassen fra tidlig vår til sen høst!


Vårt store fargeutvalg gjør. Husk at du finner våre bestselgende farger ferdig blandet hos din. Ta også hensyn til hvilke farger som vil harmonere best med både omgivelser og stil på huset. Velg terrassebeis i en farge som står i stil med omgivelsene og huset.


På de neste sidene presenteres 14. Nøytrale nyanser av terrassebeis : Dette er trygge fargevalg til uterommet. På bildet er fargen 4Portør brukt på terrassegulvet. Trykk på fargepaletten "Velg farge " over og oppdag tusenvis av farger vår maling kan blandes.


Nytt fargekart for terrassebeis. Det er tid for å flytte ut på terrassen! Skap atmosfære med din egen stil og finn fargekombinasjonene som gjør tiden. Passer fargen til boligens eller hyttas farge og arkitektur?


Aubo kjøkken kvalitet

Nabolag, omliggende landskap og natur skal også harmonere med fargene du. Grått er en perfekt farge dersom du ønsker å tilføre andre farger, men likevel holde en nøytral base på terrassen. Kombiner med jordfarger for å få et varmere. Gi terrassen et godt grunnlag og noen strøk med beskyttende terrassebeis eller -olje.


Velg en farge som matcher godt med huset. Titter innom idag med en terrassebeis farge anbefaling! Terassegulvet vår hadde stått i år ubehandlet. Det medførte litt grundig vaskearbeid.


Aubo kjøkken kvalitet

Jeg har kjøpt et liters spann av trebitt terrassebeis i fargen. De ferdigblandede. Her ser du Jotuns mest anvendte farger utendørs med forslag til fargekombinasjoner fra våre fargeeksperter. Kluter og liknende.


Jeg skal beise terrassen vår - sverger til Trebitt terrassebeis. Tror jeg kommer til å bruke fargen som heter shimmergrå. Vi lager den i alle terrassebeis farger.


Gulvet her er beiset med en farge vi har laget selv på butikken. Den har fått navnet «Revur». Gjør terrassen klar for sesongen. Finn din favorittfarge til terrassegulvet i vårt fargekart.


Husk at terrassebeis er transparent, og skal ikke gi en dekkende overflate som ved vanlig maling. Har du planer om å bygge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.