tirsdag 2. mai 2017

Gammeldagse tapeter

Tapetene har både mønster og uttrykk som vil gi. De er trykket på 1år gamle maskiner etter gammel metode. Else "Sprossa". Anno er en kolleksjon med gammeldagse tapeter i nye trykk.


Art deco, jugen gustaviansk – se våre historiske tapeter i forsiktig oppdaterte tolkninger her. De kulturhistoriske tapetene blir trykket på 1år gamle maskiner etter gammel metode, limtrykk, med biologisk nedbrytbare farger og.

Kulturhistoriske norske tapeter. Trykk på bilde av tapetet for å se flere farger. Selve motivene er hentet fra tapet som er funnet skjult rundt i. Originale tapeter på sin opprinnelige plass i eldre hus er et sjeldent funn.


Så hva gjør man når en ønsker å gjenskape interiørets fordums prakt? Tapetkolleksjonen Anno finner du en skattekiste av gammeldagse tapeter i. Bring farge og glede til rommet, la det bugne av blomster i fargerike og trendy design.


Er det vanskelig å finne et tapet som passer til ditt rom? I tapetkolleksjonen Anno finner du en skattekiste av gammeldagse tapeter i nye trykk.

Kolleksjonen inneholder originalmønstre fra ulike stiler og epoker. Veggen skal være glatt. Vær oppmerksom på at mange moderne tapeter er helt glatte (man er gått vekk fra de gammeldagse typene med struktur). Rosa er en frisk og oppkvikkende tapetfarge.


Mange betrakter rosa som den ultimate feminine fargen og en farge knyttet til romantikk. Lag på lag med farger, tapeter og gulvbelegg kan fortelle mye om de som har. Historisk er det. Den gamle bygården fra Wessels gate 1 som skulle rives og gjenoppstå på.


Gammeldagse tapeter. Skap nostalgi ved å vise fram noe gammeldags. Velg mellom individuelle lerretsbilder fra forgangne tider, som passer. Hos Rusta er de fleste tapetene non-woven- tapeter som er enkle å sette opp.


Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Njei, tekstiltapeter og gammeldagse «strå» tapeter er litt vriene, men. Hvis du skal legge ny tapet oppå den gamle, mal over den gamle med.


Sissel syns det er veldig sjarmerende med gammeldagse tapeter og har brukt det i flere rom. De har også byttet tak og bygd om to kvister. Fibertapeter, vinyltapeter og papirtapeter kan fint malast, men ikkje tekstiltapeter og gammeldagse "strå- tapeter ".


Merk deg at fibertapeter kan.

Vel, dette tapetet kan dekorere hvilken som helst overflate og umiddelbart forvandle det til et. Mønster tapet gamle gulv. Kvitrommet og Blårommet har gammeldagse tapeter.


Tapet Boutique i lettoppsatt non-woven med romantiske og klassiske mønstre. Høy kvalitet med struktur og skimrende effekt. Det er enkelt å fjerne den gamle finishen, plantet på vanlig tapetlim, fra den pussede overflaten.


Det er vanskeligere å takle tynne tapeter på papir limt på PVA. Jeg er veldig svak for mønstrete tapeter, sier Sissel Bjerga. Hun hadde egentlig tenkt til å ha kjøkken- tapetet i stuen.


Men er nå veldig glad. Frida er et klassisk, rutete tapet som er inspirert av gammeldagse, håndvevde kjøkkenhåndklær. De fikk også fram de flotte, gamle tregulvene og malte dem hvite.


Tapetet finnes i tre milde fargekombinasjoner. Bjerga syns det er veldig sjarmerende med gammeldagse tapeter og har. LISTE OVER TAPETFORHANDLERE.


I utvalget av tapeter finner du moderne, gammeldagse, mønstrete, fototapeter og utallige andre tapeter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.