fredag 12. mai 2017

Sigdal kjøkken lillehammer

Denne Pinnen ble oppdaget av Sesilie Sverdrupsen. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Stadig flere av oss vil ha et personlig bad som også kan fungere som et slags SPA-sted i hverdagen. Foto : Tone Langbakken, Empefire.


Inspirasjon til Oppussing av baderom.

Her har vi samlet sammen bilder fra noen bad vi har pusset opp gjennom årene. Kvalifiserte rørleggere til små og store. Vi har samlet noen av våre baderomsfavoritter for litt inspirasjon.


Enkelheten på dette badet er til å ta og føle på. Det sorte og hvite lager basen, og med farger på håndklær, bilder og detaljer livner det opp.


I dag handler det ikke bare om å lage et praktisk bad, men også om å skape. Mer inspirasjon og bilder ? This Pin was discovered by Vibeke Grøtte.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Bare se på dette! Jeg tipper jeg ikke er alene om å drømme om nytt bad når jeg ser bilder som dette. Sort og lys eik.


Finn badet som lokker frem smilet om morgenen. Her kan du se mange ulike baderomsløsninger i forskjellige størrelser og stiler. Interiørdesign med harmoni.


Leiligheten har flislagt kjøkkengulv og baderom. Store formater, vakre grånyanser og delikat finish. Det luksuriøse baderommet på Gurrehus Slott i Danmark er egentlig et velværerom.


Et baderom i særklasse. Kundebilder - Historiske fliser - Marokkanske fliser. Marrokansk bad, flotte golvflisar! Vær oppdatert på det siste innen baderom, interiør, farger, trender, DIY og.


SE VÅRE KUNDERS BILDER. Nora Bernhardsen på Pinterest: «Bad». Se flere ideer om interiør ba interiør, baderomsinteriør.

Her får du inspirasjon til fliser, baderomsfliser, kjøkkenfliser og utefliser. Vi har keramiske fliser og VVS produkter for både det trygge og det innovative valg til. Baderommet avspeiler renhet og det sosiale samspillet. Glass i dusj, på vegger, badekar.


Alt om baderommet. Bilder på tidslinjen. Artikler med inspirasjon, gode forklaringer og tips. Hotell- bad gir oss ny inspirasjon.


I dusjsonen bruker de fleste fliser, men utenfor er bildet langt mer varierte enn tidligere. Blå fliser, mørke bad, grå fliser og terrazzo.


Flisen på bildet under er fra tyske Porcelaingres Color Studio. Planlegg Veien til et godt og funksjonelt baderom ligger i god planlegging. Se på bilder av tilsvarende bad for å finne inspirasjon. Mikrosement på baderom heter DecoKLAR og fungerer utmerket både på gamle bad og på nye bad.


Kan legges rett oppå fliser, tapeter, gips, baderomsplater. BADEROMSINSPIRASJON. Her finner du inspirasjon til akkurat ditt bad. Bla gjennom bildene for å finne det som passer deg aller best.


Trendene på baderommet har de siste årene gått fra glossy overflater. Utforsk denne tavlen til Trine Sandvik på Pinterest: « Bad ». Instagram slik at vi kan se ditt bad og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.