onsdag 9. august 2017

Baderom bergen

I butikken kan du avtale tid for å få tegnet ditt nye bad i foto-realistisk 3D. Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom.


La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme. Velkommen innom. Ta kontakt for uforpliktende befaring. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Klikk her og bestill gratis befaring. Tegn badet ditt i vårt interaktive tegneprogram! Vi har alt du måtte trenge til badet ditt. Bad er det rommet vi.


God oversikt og forutsigbarhet både for oss og for kunden. Komplett løsninger for totalrenovering av bad, kjøkken eller bolig. Vi tar ansvar for badet ditt og tar hele.


Fjerne eksisterende belegg om det er best. Betonggulv under.

Montere nytt sluk. Vi er spesialister på ett område: Badet. Hvor vi streber etter å utvikle de beste produktene i baderomsmøbler, badekar, dusj og toalett, bit for bit, uten å miste det.


Sertifisert mesterbedrift. Vi gir gratis og uforpliktende befaring. Bergen, eller et helt nytt? Vi kan derfor skape et personlig tilpasset. Få utført jobben til avtalt tid med kvalitet i alle ledd. Gratis og uforpliktende befaring. Vi utfører fullstendig renovering, bygging eller reparasjon av ditt kjøkken og bad. Vi stiller opp for gratis, ikke-bindende befaring og gir råd. Skal du rehabilitere badet? Vi garanterer deg ferdigstillelse av ditt bad på virkedager.


Stort utvalg av kjente leverandører til bad. Norges eldste VVS-nettbutikk. Totalrenovering av bad koster fort opp mot 250. Er det mulig å få det gjort for under halve prisen?


BADEROM OPPUSSING - ENKELT FORNYELSE. Husk at det er på badet vi møter dagen, helst skal det være en myk og snill start, med passe dempelys og.

Firmaet tar alle typer oppdrag innen områdene vedlikehol oppussing og rehabilitering av bad og. Mer informasjon. Originalversjon.


Vi hjelper deg med rehabilitering, modernisering, renovering og mye mer. Denne bedriften er ikke godkjent lærebedrift i noen av de fylkene vi får data fra.


Se kildeangivelse for Vigo lenger ned på siden for å vite mer. TPA Rørleggerservice AS. Vi samarbeider med designbyråer og fargespesialister for å kunne tilby baderomsinredninger og kombinasjoner som passer for enhver smak.


Alle våre modeller. Med kvalitetsprodukter til lavpris som fokus. Solide prisgunstige produkter som er produsert særegent for det Nordiske.


Hos DESIGNA finner du et bredt utvalg av baderomsmøbler i forskjellige designer og materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.