onsdag 9. august 2017

Gjennomsiktig hårstrikk

Det er stykk i hver pakke. Materiale: 100% plast. Myke, deilige og fargerike hårstrikker til barn. Leveres i gjennomsiktig plastmappe.


Her har en alltid en strikk tilgjengelig uansett om den skal brukes i håret eller. Hver Blax-pakke inneholder hårstrikk i fargen du vil ha. NESTEN USYNLIG: Den gjennomsiktige varianten av Blax-strikken synes nesten ikke i håret. Blax hårstrikker skal være en miljøvennelig.


Gjennomsiktig hårstrikk

Sett opp håret enkelt og fint med en hårstrikk ! Her finner du hårstrikker som bevarer elastisiteten i månedsvis. Selv om du har en tykk hestehale, så finnes det. Dere vet de gjennomsiktige hårstrikkene som jeg sverger til i håret mitt?


Og med i disse blanke fine hårstrikken kan man lage fine hårsveiser. Fyll på lageret med hårstrikk av høy kvalitet. De som diskret smelter inn i resten av håret.


BLAX Du kan stretche den usynlige hårstrikken flere ganger uten at den mister elastisiteten, brister eller drar i håret. Dropp den klassiske strikken med metallbit som skader håret, og gå heller for til gjennomsiktige strikker, fargerike «scrunchies» og søte. Pakke med LYXo hårstrikk. Velge mellom svart, brun og gjennomsiktig.


Boksen inneholder stk. Ikke Lindex-kunde ennå? Registrer en ny profil ved å klikke på knappen nedenfor. Blax til hårbøster fra GH Eco Tools, Wet Brush og det prisbelønte merket Tangle Teezer.


Gjennomsiktig hårstrikk

Lei av bulk i håret etter hårstrikken ? Lag en hestehale og flett håret, avslutt med en hårstrikk (gjerne en gjennomsiktig strikk ). Invisibobble hårstrikker er ytterst effektive i alle hårtyper. Her kan du variere med fletteteknikker. Fiskebeinsflette.


Gjennomsiktig hårstrikk

Et gjennomsiktig hårstrikk som takler alle ulike hårtyper. Lugger ikke i håret og danner heller ikke strikk-merker etter en lang dag med oppsatt hår.


BOOTS BEAUTY INTERNATIONAL LTD Tynne hårstrikker. Bruk en tynn gjennomsiktig hårstrikk og lag en lav hestehale. Del håret i to like over hårstrikken og dra hestehalen halveis igjennom.


Englestrikk 6mm transparent 10m. Fest håret med noen små. En fantastisk fin brille til både han og henne! En fin brille til en billig penge.


Stilig gjennomsiktig oppbevaringsboks for bomullspinner, hårstrikk, spenner og andre små nødvendige ting. Elastisiteten holder. Hårstrikk som er superskånsomme mot håret. Kommer i gjennomsiktig og sort.


Luft- og væsketett, utmerket til frysing. Hvit boks med farget, gjennomsiktig lokk med farget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.