fredag 8. desember 2017

Bygge hylle selv

Vi viser deg hvordan du kan bygge hyller som passer til dine behov, og hvordan du henger hyllene dine forsvarlig opp. Syv flotte hyller du greier å lage selv. Vi får aldri nok hylleplass. Disse trendy og unike hyllene kan plasseres overalt - og du kan enkelt lage dem.


Du kan for eksempel fylle en hel vegg med hyller eller bygge deg rundt dører. De enkleste hylleløsningene du kan lage, er hyller på knekter du lager selv eller.

Denne bokhylla bygger du selv på en helg. Men det trenger. Når du lager hyllene selv kan du også velge form og størrelse. Du kan lage flere hyller og sette de sammen til eget.


Eilif Gravdal har laget en futuristisk hylle til stuen sin. Vegghylle laget i kryssfiner. Malene er laget på stuegulvet og delene er skåret ut.


Som hylleplater ser jeg for meg å bruke 18mm tykke 60cm dype.

I denne episoden av Jernia TV lærer du hvordan lage din egen hylle. Alt du trenger og fremgangsmåte. Hvordan lage en bevegelig bokhylle - her viser vi deg hvordan. Når du skal bygge denne bokhylla starter du med å lage helt like bokser.


Høsten er en fin tid for småsnekring, og de aller fleste klarer å bygge en hylle. Start enkelt og avanser etterhvert. For flere kreative hyller i tre.


Det som er fint med å lage noe selv er at man kan få akkurat det man ønsker seg. Jeg tegna hylla vår ut fra hvilke oppbevaringsbehov vi har. Du behøver ikke kostbar finsnekring og permanente innbygde løsninger for å lage en plassbygget bokhylle, dette fikser du selv ! Denne veiledningen har som mål å illustrere hvordan du raskt og enkelt bygger en hylle på veggen!


Gratis plass til å bygge hyller. Hvit eller farget. En hylle kan brukes til så mangt, og er et fint dekorasjonselement i hjemmet. Hva med å lage en bokhylle til en skikkelig lesehest, eller en enkel dekorasjonshylle.


Kunne sikkert ha fått kjøpte en brukt på finn. Ikea hylle reol bygge system Bstår av stolper 9hyller metall avstivera Tilhørene skruer Var montert sammen til 3xhylle Kan monterest alt i. Personlig miljø.

HYLLER : Kombinert med hylleknekter kan du lage flotte hyller helt selv. Hylleknekt lage hylle selv. Justerbare hyller på den annen side krever mer arbeid og trinn for å bygge, men de.


Selv om det er lett å håndtere, kan du bare bruke disse parentesene for å. En selvbygget bokhylle man er fornøyd me føles bedre å ha enn en man har kjøpt. Og om man prøver å bygge en hylle selv, er det begrenset. Ja, det finnes mange hyller å få kjøpt, men du kan også lage personlige hyller selv.


Ettersom personligheten skal. De inspirerte henne til å lage hylle av to planker, hyssing og trekuler. En lampe som er laget av to lampeskjermer fra loppemarked og garn i. Her kan du velge selv hvor lang du ønsker at hyllen skal være.


Ole har funnet en planke fra et gammelt bord som han ønsker å bruke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.