fredag 8. desember 2017

Male spisebord

Slik maler du bordet. Et gammelt bord kan fort bli som nytt! Her får du tips til hvordan du kan gå frem for å male bordet ditt. Ta godt vare på maleutstyret når du er ferdig med malejobben!


Julia tok utgangspunkt i noen ubehandlede bord og lot penselen jobbe. Resultatet – en fargesterk. Bordet er rundt. Det er ikke nødvendig å male kjøkkenbordet når du kan vedlikeholde.


Derfor valgte jeg å male det sort, men det var viktig for meg at vi brukte beis og ikke vanlig maling, slik at man fortsatt ser treet gjennom. Et egenprodusert bord sitter man gjerne lenge ved. Ole og Aleksandra hjelper oss med å hverdagsimponere.


Med litt maling og sandpapir viser Aleksandra. Vi har valgt å male gulvet i en lys beigefarge for å gjøre rommet mer åpnet mot den mørke fargen. Mal gjerne bord og stoler som matcher veggfargen.


Male spisebord

Male spisebord grått. Jeg har lyst å male dem i en annen farge. Veggen er malt i tidløs, lyst gulv med litt.


Hvordan male spisebord og stoler i hvitt ? Et lavt bord kan trekkes med stoff og pute og bli puff, eller man kan. Stine Skoli malte to strøk hvit maling. Trenger tips, skal male et spisebord. Sv: Hjelp til å male et spisebord hvitt.


Pusse lett over, grunne og bruk gulvmaling. Dette trenger du: Trinn 1: I utgangspunktet er det et helt vanlig svart bord som nå skal grunnes, males og få ny bordplate.


Leter du også etter det perfekte spisebordet – men har ikke lykkes med å finne det ennå? Hvorfor ikke bygge og male det selv? En rask, og ofte lønnsom, måte å. Malte flater, marmor og naturstein. Her har vi valgt å male bordbeina i samme farge som vinduskarmene, men.


Search for: Tag: male spisebord. FORNYELSE AV SPISESTUEBORDET. En god stund sto det som et ekstra arbeidsbord i huken som en periode var maleverksted under kjøkkenfornyelsen, med en midlertidig plate av.


Vi skal male et gammelt spisebord og har lyst på en annen farge enn hvit. I stuen, der bordet skal stå, har vi malt veggene i fargen "bomull". Enkelt å male om man skulle ønske det. Spisebord og benker malt i grønn.


Male spisebord

For eksempel arbeidsstasjon, spisebord - og stoler og bokhylle. Neste steg er å pusse opp og male eller spraye møblene i ønsket farge, slik at du oppnår.


Male spisebord

Prosjekt spisebord - Helt siden vi flyttet inn i huset så har har jeg vært på jakt. Vi ville at kvistene skulle vises i bordplaten og valgte å male.


Sjekk ut disse smarte tipsene til å male mer kreativt hjemme! Taklampe, puter og stoler fra Tine K Home, spisebord og gulvteppe fra. Katrine Lindgjerdet er interiør-influencer med bloggen.


Hvis du vil ta den helt ut, kan du male nøklene brune også. Gjør det selv Pusse opp og male spisestue viivilla. Både til fest og hverdagsliv er spiseplassen et naturlig samlingspunkt.


Det skal være hyggelig å sette seg til bords og Julias mål var å. Værslitt grånet trevirke slipes ned til friskt treverk. Dersom møblene har vært befengt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.