onsdag 31. januar 2018

Kjøkken epoq

Vi har en visjon om å skape kjøkkenglede for alle. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken, kan du velge mellom en rekke farger. Epoq er i dag landets tredje største kjøkkenprodusent på det private markedet. Med kjøkken fra Epoq får du et stilfullt og funksjonelt kjøkken av høy kvalitet med.


Erfarne kjøkkenkonsulenter vil hjelpe deg med å finne og tegne. Og Ikea ble valgt bort tildels pga tilgjengelighet, men mest pga at deres nye modulkjøkken passet dårlig med målene på vårt kjøkken. Visste du at både Elkjøp og Power tilbyr flatpakket kjøkken.


Kjøkken epoq

Kjøkken fra Epoq. Ved valg av kjøkkenprodusert så valgte vi å gå bort i fra den produsenten som allerede lå inn i huskontrakten. Dette fordi vi. Vil du ha hjelp til å montere kjøkkenet, kan vi formidle kontakt med montører som har erfaring med montering av våre kjøkken og som har gode referanser.


Denne videoen er sponset av Epoq. Smarte løsninger til dine behov. Vi i Epoq vil at alle.


Kjøkken epoq

Jeg har nå sammen med Elkjøp og Epoq funnet vinnere som fortjener et gavekort og en hjelp på veien til et bedre kjøkken. Vi tilbyr kjøkken og hvitevarer til en av markedets beste priser. Epoq kjøkken selges eksklusivt av Elkjøp i Norge. Nb: Innlegget er ikke sponset eller reklame.


Her går det så det suser om dagen på det nye kjøkkenet vårt. Mesteparten av skrogene. Familien Talmoen i Hjelp, vi bygger hus valgte et kjøkken fra Epoq og monterte det selv. Bare frontene som skiller, mener ekspert.


Her er kule lavpriskjøkken. STORT FARGEVALG. Vi kjøpt epoq - kjøkken gjennom dere som ble tegnet i samråd med en av deres ansatte. HTH kjøkken, Sigdal, Designa og AUBO kjøkken.


Se deres nåværende priser for de kjøkken som vises på bildene nedenfor. PERFEKT KJØKKEN : Oppvaskkum, stekeovn og kjøleskap skal. Montering av ben og sokler.


Et vennepar har slitt noe veldig med bestilling, montering og reklamasjon og ville nok ropt ut at dere burde styre unna. Den bredden var nødvendig for at lengden skulle. Kari Thorvaldsen stortrives på kjøkkenet og nå ligger alt til rette for at hun kan boltre seg blant kjeler, koketopp og stekeovn. Hun valgte Epoq.


Grunnet ombygging, selger vi en del av kjøkkeninnredningen vår. Alt av både innredning og hvitevarer. Gloss white er et moderne kjøkken med høyglansede overflater.


De blanke frontene reflekterer lyset pent og gir kjøkkenet et ekstra. Tekst: Majken Svorstøl.


Dersom du kjøper kjøkken fra Epoq i en Elkjøp- eller Lefdal-butikk, får du endel av kjøpesummen tilbake. Avhengig av hvor mye kjøkkenet koster, kan du spare. Når kjøkkenstammene er montert, skrus de fast i veggen på vanlig måte.


Mange av våre kunder velger i dag å montere sitt Epoq - kjøkken helt på. Hvitevarer, komfyr og oppvaskkum plasseres for tett på hverandre, sier kjøkkenansvarlig Jenny Nordendahl i Elkjøp.


Kjøkken epoq

Neste utsagn: Du kan sette sammen ti Epoq Click-skap på samme tid som det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.