tirsdag 24. juli 2018

Dusjdører glass

Du kan å velge og kombinere en fast dusjvegg med en enkelt dusjdør. Vi har også løsninger som sørger for en tryggere dusj. Med sikkerhetsfolie utenpå glasset. Alle våre dusjvegger leveres i hardet glass som gjør produktet sikker.


Glasset har en tykkelse på mm. Det finnes dusjdører i rette og buet utseende ettersom. En dusjvegg er et fast glassfelt som skiller dusjplassen fra baderommet.


Nanotech-behandlet for enklere rengjøring. LIAM har et bredt utvalg av modeller og kommer i sølv eller sort. Høyrevendt dusjdør med mm blankt sikkerhetsglass. Tilgjengelige farger.


Velg mellom Klart glass, Opal Frost og Grått glass. Alle glass er herdet, noe som gjør dem betydelig sterkere enn vanlig glass. Walk-in- dusj TRAC i Black Frost med blandebatteriveggen FRONT Glas.


Dusjdører glass

Dette er ofte stoffer som sitter igjen fra forrige gang du vasket glasset. Ved rengjøring av glassdør i dusj med butikkspray anbefaler vi at du. Totalleverandør av glassløsninger til bad og kjøkken.


Mulighetene er mange og vi har løsningene! Vi har et stort utvalg av dusjløsninger, i alle størrelser og med mange typer glass. Levering rett hjem på døren. Dusjdør rett 90x190.


Dusjdører glass

Stilren dusj, med enkel montering og et solid håndtverk. Samme pris for alle utførelser. Monteres direkte på vegg. Kombinasjoner av herdet glass og metall vil gi ditt bad en følelse av orden, renslighet og.


Krom profiler, klart glass. Hvis produktet skal settes sammen med fastvegg, se. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Herdet glass som er nanotechbehandlet for enklere rengjøring.


Dusjdører glass

Aluminiumsprofil. Trenger du dør og f. Vi har dusjvegger, dusjdører, dusjhjørner og dusjnisjer av herdet glass med hengsler og beslag i ønskede farger. Gjør badet unikt!


På vinteren varmer den deg opp om morgenen, og på sommeren kjøler den deg. LIAM leddet dusjdører - perfekt til små baderom Leddet dusjdører er en stadig mer populær løsning, særlig på små baderom. Dørene kan foldes helt inntil vegg. Det vanligste er at noen setter hjørnet på dusjdøren ned på en flis, slik at det blir spenning i glasset, sier Andresen.


Men glassveggen kan. Dette gir ditt baderomsmøbel lengre levetid og det gir vi garanti på. Rette dusjdører som kan kombineres. Dørblad kan svinges begge veier.


Kjøkkenglass, dusjdører, innvendige glassdører. I tillegg er det praktisk. I forhold til fliser er glass mye letter å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.