mandag 6. august 2018

Pepperkvern 30 år

Pepperkvern 30 år

Hvorfor gir man pepperkvern når man fyller år ? Er det hvis man er ugift? Skal det være pepper i den? Kjetil Hvål fikk seg, bokstavelig talt, en stor overraskelse på bursdagen sin.


Han rundet år 25. Og det skal ikke være noe i veien med størrelsen her. Er vel det at man ble kalt peppermø om man var ugift som åring før. OBERSTDORF (VG) Onsdag fyller Petter Northug år.


Kvernene tåler ikke å senkes ned i vann. Både lagkamerater. Men først får den ugifte -åringen pepperkvern i bursdagsgave.


Vet dere at det er en gammel tradisjon å gi bort pepperkvern til ugifte menn over år ? Kanskje du kjenner en som fortjener en pepperkvern ! For å vinne må du. Legg til i min ønskeliste.


Registrer deg eller logg inn for å bruke ønskelister. Salt- og pepperkverner. Fått mange pepperkvern, noe jeg ønska meg. Men er det bare meg som alltid blir deprimert i perioden rundt egen bursdag?


Garanti, år og livslang på kvernverket. Ekstra info : uSelect. Special Price kr 7989. Denne storslagne tolkningen av den klassiske pepperkvernen oser virkelig stil.


Le Creuset, pepperkvern 30cm black onyx. Derfor leveres Zassenhaus kvernverk med års garanti. Vi har Nordens største utvalg. Skrevet av Janne Kristin for år siden.


Beste salt og pepperkvernene jeg. Ordet var ikke så benyttet, da kvinder typisk gik under betegnelsen gammeljomfru, hvis de ikke havde fundet. Dual salt- og pepperkvern. Tosidig kvern med salt i den ene enden og pepper i den andre.


Leveres i Paul Bocuse gaveeske. Flotte elektriske salt og pepperkverner i stålfarge. Pepperkorn og salt er ikke inkludert. Remove from wishlist Paris U Sel. Stilren pepperkvern til matlagingen. Kan også brukes til grovt salt. Justerbart maleverk, fra fin- til grovmalt. Krydre og pepre etter smak og behag. De små skøyeraktige nissene som pryder serviset ble tegnet av den år gamle datteren til grunnlegger og daværende fabrikkeier av Porsgrund Porselensfabrikk.


Pepperkvern 30 år

Samtlige kverner har kvernverk med års garanti. Det er ingen omtaler ennå. Rustfritt stål salt og pepperkvern.


Pepperkvern 30 år

Vi er et veletablert firma som i år har tatt på oss oppdrag fra små leveranser og kampanjer til større. Sv: God pepperkvern. Litt stivere pris enn for år siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.