mandag 29. april 2019

Nattbord 30 cm bredde

Moderne bord til sengen i alle stiler, farger og materialer. Vi har også vegghengte sengebord. Hos Skeidar finner du det nattbordet som passer ditt soverom. Våre nattbord kommer i en rekke farger som hvit, eik og svart, slik at du.


Kjøp Interiør på CDON. Nattbord KABDRUP skuff. Alltid til bra priser og hurtige levreanser. Velg fra et bredt sortiment. Hvilket nattbord passer meg? Et nattbord er perfekt for oppbevaring, samtidig som det gir soverommet et klassisk preg. Her finner du nattbord av merker som Bloomingville, HAY og Muuto. Leter du etter et eller flere bord til soverommet? Se utvalget her. Her er vintertrenden som aldri går av moten.


Nattbord 30 cm bredde

Dette flotte nattbordet i asketre med flott retting er en fulltreffer i interiørverdenen akkurat nå. Samtidlig kan du finne nattbord i mange farger.


Nattbord 30 cm bredde

Et nattbord gir en bedre romfølelse og bidrar til et helhetlig uttrykk på soverommet, enten det er et nattbord som matcher sengen, eller det bryter i farge og. Dette høykvalitets nattbordet med tre skuffer vil legge et rustikt preg til. Trendy og pent nattbord med skuff og ben i eik. Artikkelnummer: 1… Vis mer.


Stilrent nattbord med stamme av metall. Materiale: Metall og tre. Produsenter, Scherlin. Form på bordskive, Kvadratisk. Det moderne nattbordet er laget av metall og furutre. Både metallet og treet er ferdig i en svart farge. Hos Ingeborg hovden standal finner du nattbord, sengebord og vegghengte. Oljet eik, white washed og sort. Understell er i sort pulverlakkert stål. Add-on floor nattbord white washed.


Nattbord 30 cm bredde

Dette produktet distribueres fra en av Europas største møbelleverandører med over års erfaring i bransjen! Klassisk nattbord med skuff og hylle. Gavler til vegg i hvit og skuffeseksjon i hvit.


Monteringstid: min. Du vil også like. POS=HEADCOMP: cm. Skuffebredde (intern):, cm. Høyden på rommet under. Jeg fikk en forespørsel om å bistå med å lage et nattbord på cm.


Vi tilbyr nattbord i. Et nattbord kan være perfekt for oppbevaring ved sengekanten, samtidig som det gir soverommet en bedre romfølelse. Edgy Hylle, Sort.


Foreløpig ta et fritt sted å sette nattbordet og legg til en annen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.