tirsdag 25. juni 2019

Hvalbiff i fløtesaus

Denne oppskriften ble opprinnelig skrevet som illustrasjon til krydderet kvannrot. Boken er produsert av Stian Haugenes, Roy Magne Berglund og Aurora Borealis Multimedia.


Lokalmat - Bransjeportalen for lokalmat for hele Norge. Ingredienser: 5g hvalbiff store løker. Tilberedning: Stek løken gylden.


Med kraftig pepperglaze og friskt tilbehør blir dette en vinner både som forrett og hovedrett. Oppskrifter med hvalkjøtt. Det kunne jo ikke jeg siden jeg skulle bruke den til hval og som dere skjønner nå.


En gryte som du fint kan bruke hval, kval, whale, rein,…. Bloggen er en hobby og jeg samler oppskrifter som jeg tror andre vil ha glede av. Begynn med å lage ramsløksmør og ramsløkolje. Dette er en enkel og tradisjonell oppskrift på hvalbiff med fløtesaus.


Hvalbiff i fløtesaus

Den er meget go rask å lage og du behøver ikke noen spesielle kokkekunnskaper. Hanne Frosta lærer oss å tilberede hvalbiff. Sausen er enkelt laget på eplejuice og fløte. La det koke opp og trekke videre på svakere varme til kjøttet er mørt.


Smakes godt til. Serveres med rødbeter og nykokte poteter. Philip Vågan Avatar. Du kan bruke hvalkjøtt i enhver kjøttoppskrift, men husk at hvalkjøtt skal ha kortere steketid.


Hvalbiff i fløtesaus

Lettrøkt hval med eple, rømme og rødløk. Du beregner mellom 150g og 200g hvalkjøtt per person avhengig av hvor mye tilbehør som serveres. I oppskriften under har vi beregnet 150g renskåret. Svart pepper, knust.


Smør og olivenolje til steking. Vend biffene i pepper. Stek dem i smør og olivenolje i en varm panne i ca. Det er egentlig veldig syn for hvalkjøtt er utrolig sunt. Og nå er det sjelden man får. Likevel har vi bortskjemte nordmenn nesten sluttet å spise delikatessen. Vi tar forsvinnende få. Tolv gode oppskrifter med norsk hvalkjøtt. Jeg spiste dette. Som forrett smaker hvalkjøtt godt når det er rått, skåret i løvtynne skiver slik som carpaccio av. Hval : havets vilt.


Hvalbiff i fløtesaus

Det passer til alle anledninger. Få kokkenes oppskrifter fra. Her får du oppskrift og fremgangsmåte for varmrøkt hval, som så skjæres i. Grillet hval, blomkål og løpstikkeemulsjon til Karla. Tekst Christer Rødseth fra Vaaghals.


Foto Sune Eriksen. Carpaccio kan lages på mye forskjellig som hval, storfe og vilt. Her har Karla Siverts brukt oksekjøtt. Frys gjerne ned kjøttet først, hvis du er redd for bakterier.


S�k i varer, oppskrifter, artikler og butikker. Henriksens oppskrifter lenger ned i saken. Om sommeren er det tid for hval, som skytes helt fra Lofoten og opp til Barentshavet. Kategori: Fisk Stikkord: hvalbiff, hvalbiff gryte, hvalbiff oppskrift.


I min svigermors familie har det vært vanlig å spise hvalkjøtt og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.