fredag 5. mai 2017

Krukke med lokk

Krukke med lokk

Krukke med lokk. Praktisk, liten krukke til f. Patentlås i metall. Silikonring som gir god tetting. I butikk Velg butikk.


Sneppertlokk og tetting gjør at krukken er aromatett – innholdet beholder smak og duft lengre. Finnes i flere størrelser. Det antikkgullfargede lokket har en liten, rund knopp.


Det lille metallokket har en fin antikkgullfarget finish. En liten krukke i glass med lokk. Løft opp badet, og erstatt produktene på badet med. Du må være logget inn for å se profilen.


Sylinderformet krukke av klart glass med lokk. Glass krukke med lokk til salg. Her finner du mange ulike typer fine glasskrukker – med og uten lokk. En krukke med lokk fra Bloomingville.


En fin gullfarget krukke med lokk, perfekt til oppbevaring av smykker eller andre småting. Både praktisk og stilig. Produktkategori, No. En veldig elegant måte å oppbevare alt det mindre tilbehøret ditt på er i våre to stilfulle krukker med lokk.


Krukke med lokk

Håndbygget krukke med lokk i grov stengodsleire. Det er et mønster i krukka, og på toppen er en enhjørning. Suki er en sjarmerende liten krukke med lokk som passer like fint til sukker eller te, som til oppbevaring av småting. Lagerstatus i butikk.


Krukke med lokk

Søk på sted eller by og sjekk lagerstatus. Bruk min plassering. Sjekk flere butikker. Blå Mega Riflet. En kjempeherlig krukke i bambus med lokk. Perfekt til å gi en hverdagshelt. Den flotte illustrasjonen er utformet av illustratør Vibeke Høie. Delikat blandet inn. Alltid rask levering hos os. Høy og smal dekorkrukke i messingfarget jern med lokk. Flott dekorelement eller som vase. Hvite krukker av glass med gullfarget lokk. Begge størrelsene følger med i prisen.


Hvit på utsiden, grønn inni. Grove riller på utsiden. Tilleggsinformasjon. Sort By: Sorter etter popularitet, Sorter etter gjennomsnittsvurdering, Sorter etter siste, Sorter etter pris: lav til høy, Sorter etter pris.


Skriv inn e-postadressen din nedenfor. Koselige krukker i glass med keramikklokk. Klart glass med sløyfe og lekker hjertedekor på lokket. Hvilken krukke velger du?


En plastboks kan gi samme inntrykk som en glasskrukke, men er lettere å transportere og blir ikke like skadet. I vår butikk selger vi unike varer til deg. Mange skatter som egner seg like godt som gaver til deg.


Små krukker og bokser er smarte små problemløsere, og nøkkelen til et litt ryddigere hjem! De kan brukes til oppbevaring overalt i hjemmet, og sørge for at.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.