mandag 21. januar 2019

Få penger for gammel mobil

Vi kjøper din gamle mobil eller nettbrett, uansett hva du kjøper hos oss. Gjelder i alle våre butikker. Grønn mobil – Om du har en gammel mobiltelefon du ikke trenger, kan du returnere den til oss.


Bruk produktvelgeren. Har du en gammel mobiltelefon som du vil erstatte med en nyere modell, har vi spennende.

Vi tilbyr alle som har en mobiltelefon, med eller uten. Hos oss kan du levere inn din gamle telefon, nettbrett eller Mac og få rabatt på.


Gjenbrukte mobiler er et rimelig og bærekraftig kommunikasjonsmiddel som. Mobilpant gir deg muligheten til å få penger for en mobil du ikke lenger har bruk for.


Skal du bytte til ny mobil og har en gammel liggende? Mobilpant er et konsept som gir mulighet til å få penger for en telefon du kanskje ikke trenger, levere inn alle gamle telefoner du har liggende.


Ikke bare får du på.

Samtidig har hele prosent av alle husstandene minst en gammel mobil som. Pengene salget innbringer vil gå til Røde Kors. At så få gjenvinner mobilen kan tyde på at nordmenn flest ikke vet hva de skal gjøre med brukte mobiltelefoner.


En bedre avskjed med en gammel favoritt. Bare svar på noen få spørsmål om enheten din. På grunnlag av informasjonen du har. Sjekk verdien på et øyeblikk.


Sjansen for at du har en gammel mobil liggende hjemme i en skuff er. Ved å pante mobilen kan du få penger til deg selv eller et godt formål. NYTT LIV: Gamle mobiltelefoner kan få nytt liv gjennom de mange.


Du kan pante inn din gamle mobil til hele 2. Dine Penger har sett på ulike salgskanaler, og funnet at hvis du. Lei en mobil med abonnement! Spar penger på Galaxy-smarttelefoner med Samsung Trade-in.


MobilBytte er en smart måte å kjøpe, eie og bytte mobil — med forsikring inkludert i prisen.

Med abonnement og MobilBytte fra ice får du mye for pengene. Det er mye penger å spare på å kjøpe brukt mobiltelefon. Få svar på det du lurer på når du vil bytte til ny mobil med SWAP. Disse rettighetene gjelder bare når mobilen er mindre enn år gammel og kjøpt.


Telenorbutikken og hos Elkjøp og. Bare hver femte nordmann er uten en gammel mobil i skuffen, hver andre nordmann har 1-mobiler hjemme, mens hver fjerde nordmann har mer enn tre.


NY OG BEDRE: Nå kan Anders Braavold endelig bytte telefon litt oftere, og få bedre kvalitet på. Noen selskaper gir deg i tillegg penger tilbake for å levere inn gamle mobiler. I en mobil er det stor gevinst å hente fra å gjenvinne materialer. Av den grunn er det så viktig å ikke la gammel elektronikk ligge i en skuff hjemme, men å faktisk resirkulere den for å få utnyttet ressursene så godt som mulig.


Så gør en god handel ved at sælge din gamle og få pengene direkte ind på din konto. Maser barna om å få mobiltelefon ? Her er medieekspertens råd til når barna er modne nok til å få sin egen mobiltelefon – og hva du som forelder må passe på. Nå samler idrettslag dem inn så de kan gjenvinnes eller få en ny. Over prosent av en gammel mobil kan benyttes i ny mobilproduksjon.


Her er en oversikt over andre ting du kan tjene eller spare penger på å returnere. Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.


Leverer du din gamle mobiltelefon til Power eller Elkjøp, får du rabatt. Når er man gammel nok til å få sin egen mobil ? Fordi de kan laste ned skumle spill og bruke de voksne sine penger.


Det betyr at du kan for eksempel kan få daglig epost med bilde fra hytta. Her er ekspertenes tips til hva du kan gjøre for å ha glede av mobilen lengst. De siste årene har det blitt enklere å få byttet batteri.


Du skal lete lenge for å se en som har en fem år gammel Android-telefon i dag, sier han. Image: Forsikringen du bør vurdere å droppe nå: – Mye penger målt opp mot.


Gjenvinningsprogram Da kan du kanskje få deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.