torsdag 17. januar 2019

Glassplate til kjøkken

En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover veggen. Millex beskyttelsesplate herdet.


Selger stk fin glassplate i klart herdet glass, brukt over kjøkkenbenk. Hvordan regne ut pris? Regn ut pris på ditt glass ved å klikke på produktet og fylle inn ønsket størrelse.

Herdet glassplate kjøkken. Det et to måter å montere glassplate over kjøkkenbenken. Den første er å feste glassplaten med pynteskruer, en i hvert hjørne.


Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til. Hvis glassplaten er mer enn 5. Området skal tåle vannsøl fra kran samt sprut med høye temperaturer fra gryter og.


Stilige, slitesterke og enkle å rengjøre – veggplater beskytter kjøkkenveggene når du lager mat.

Det er flere forskjellige stiler å velge mellom: laminat, glass. Slik kan du bruke glass over kjøkkenbenken. Det ser både lekkert og estetisk ut, og er samtidig enkelt å. Glass over kjøkkenbenk.


Utsparinger, innhakk og hull tilpasses ditt kjøkken av våre montører. Vi leverer digitalprintet designglass. Fordeler ved å bruke glass. Man kan lime det til veggen, eller skru det fast.


Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken, men i de senere år har det blitt mer. Det er andre også som har brukt Malm glassplater over kjøkkenbenk med godt resultat. TECpå veggen og så klaske gjennomsiktige.


Hos HTH får du beskyttelsesplater i pent herdet glass som er lette å rengjøre. Kjøkkenvegg i glass, glassplate over kjøkkenbenk, glass over komfyr – ja, kjært barn har mange navn. Men uansett hva man kaller det, så er én sak sikker.


Produktet er ikke tilgjengelig.

Tilgjengelighet. Høyde: 45cm, Bredde: 80cm, Tykkelse: 4mm. Beskytter mot vann og fettsprut på ditt kjøkken ! Pris i butikk: 1. Komplett med festebolter. Det har blitt populært med glassplate over kjøkkenbenken istedenfor fliser på vegg.


Bruk min lokasjon. GLASSPLATE CILINDRO RV Byggmakker 1. Mål: 70x45cm, 4mm tykk. Fungerer som vann og fettsprut beskyttelse bak din vask eller koketopp.


Vårt firma har i en årrekke levert glass til bruk over benkeplate, eventuelt mellom. Kjøkkenplater, også kalt backsplash, er mye brukt på moderne kjøkken og kommer i mange variasjoner.


Med kjøkkenplater i glass har du. Kristiansand S, Mandag 03. Dette er både designmessig stilig og praktisk med tanke på. Fåes i bredde 6og 9mm.


Det var interiørarkitekten fra Stjernekjøkken som foreslo tapeten bak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.