tirsdag 21. juli 2020

Speil med hylle

Speil med hylle

Baderomsspeilene våre med hylle er utviklet for å tåle høy luftfuktighet. Og som speil flest får de rom til å virke større. Legg til et rundt sminkespeil for nøyere. Et lite, rektangulært speil med ramme i lett antikkbehandlet metall.


Praktisk hylle nederst med sider i klart glass og bunn i speilglass. Lenke øverst til oppheng. SVEA speil med hylle - stort. Rundt speil med pulverlakkert metallramme og pent formet glasshylle.


Et rundt speil med en hylle fra danske Bloomingville. Passer perfekt i rom med begrenset plass. Størrelse: L3 H5 Bcm. Viser 1–av resultater. Chic er et lekkert speil med hylle fra House Doctor. Gi dybde til rommet med et speil. Stilrent speil med hvit hylle nederst og to skjulte fester. Skruer selges separat. Shift speil med hylle. BLOOMINGVILLE SPEIL MED HYLLE HVIT. Designet av kaschkasch. Tøft veggspeil med hvitmalt trehylle. Perfekt på ett lite bad, soverom, gang mm. Produktinformasjon.


Et stilig speil med hylle fra danske Bloomingville. Stilig design med LED-lys rundt hele speilet. Tilgjengelig i alle REMs laminater. Det elegante speilet har en vakker, praktisk hylle, plassert nederst.


Speil med hylle

Sort speil med hylle. Memphis speil med hylle 52xhvitpigmentert eik. Speilet har et fantastisk. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Høyde 51cm, Bredde 30cm. Lena baderomsspeil med hylle, stikk og LED-belysning 120x60cm. Nederst har speilet en. Parisot Versus bad speil med hylle vil reflektere lys og dybde inn i alle rom du velger å henge den. Dette sjenerøst proporsjonert speilet har en nyttig hylle. Hyller fra Jotex.


Speil med hylle

Avlangt speil med en liten hylle som passer ypperlig til å ha ulike hygieneartikler eller pyntegjenstander på. Se flere produkter i Nadine-serien her. Genialt speil med liten hylle. Bredden på 30cm er stor nok til et fullverdig speil, men samtidig ikke så stor at speilet blir for plasskrevende.


Elegant med med sort. Vero serien fra Duravit går som en moderne klassiker. Her finner du Bloomingville speil med hylle fra Bloomingville til best pris!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.